e
Banner

Etiketler: rasih boztepe



Reysaş çevreci kimliğini 5 projeyle güçlendirdi


Yayın: 28-09-2016
Kategori: Yeşil Lojistik

Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, depolarının çatılarına kurdukları GES tesisleriyle yılda 3.325.000 kWh elektrik ürettiklerini ve karbon salınımını ise 1810 ton azalttıklarını belirtti.




Reysaş Lojistik maliyet düşürücü yatırımlar yapacak


Yayın: 30-01-2017
Kategori: Lojistik
Etiketler: rasih boztepe reysaş

2017’de maliyet düşürücü operasyonlar ve yatırımlara odaklanacaklarını vurgulayan Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, “Hedeflerimiz arasında; enerji ve taşıma maliyetlerini düşüren, karbon salınımını azaltan, yeşil lojistik anlamında katma değer yaratan, depolarımızın çatılarına GES tesisleri kurmak, çekici ve kamyonlarımızda doğalgaz kullanımını artırmak bulunmakta” dedi. 
zirve_banner
 
 




2. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre ve UTA Lojistik Dergisi tarafından belirlenen özel ödül kategorileri kapsamında verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 14 Kategoride verilen ödüller gecede sahiplerini buldu.




Reysaş’tan bir yeşil adım daha


Yayın: 23-08-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

Depo çatılarını güneş enerjisi panelleriyle donatan, çekici ve kamyonlarında motorin yerine CNG ve LNG kullanan, demiryolu taşımalarına ağırlık veren, yağmur sularıyla yeşil alanları sulayan, atıkların geri kazanımını sağlayan Reysaş, yeşil lojistik yatırımlarına bir yenisini ekliyor. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, Samsun’da bir biyogaz tesisi kurmak için çalışma yürüttüklerini açıklıyor. 
 




Reysaş en zor ve tehlikeli alanı seçti!



Son yıllarda akaryakıt taşımacılığının yanında çok daha fazla uzmanlık, özel ekipman, bilgili personel gerektiren bir alan LNG ve CNG taşımalarına yoğunlaştıklarını belirten Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, “Bu alan için verimlilik artıran ve taşıma maliyetlerini düşüren, farklı taşıma ekipmanları ile yeni taşıma modelleri oluşturma çalışmaları yapıyoruz” dedi.